Γλώσσα

Την Δευτέρα 04.02.2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εξαμηνιαία συνάντηση του έργου ATHENA, στην εταιρεία Β&Τ στην Φλώρινα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι φορείς/ εταίροι του έργου (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – ΠΙ, ΤELETEL – TELE και Β&Τ) και έγινε λεπτομερής ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης του έργου. Ήταν μια παραγωγική συνάντηση καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά θέματα καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους που έχει να κάνει τόσο με τεχνικά θέματα του έργου (παραδοτέα, επιστημονικά θέματα για τα θερμοηλεκτρικά υλικά και μελάνια που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο, διεργασίες εναπόθεσης σε ίνες γυαλιού, παρασκευή σύνθετων δομών, κλπ) όπως επίσης και διαχειριστικά (πορεία απορρόφησης και οικονομική διαχείριση – χρηματοοικονομικά θέματα για τον κάθε εταίρο, πορεία διαγωνισμών, κλπ)

Ποιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν αναλυτικά όλες οι ενέργειες που αφορούν την ολοκλήρωση των παραδοτέων της πρώτης ενότητας εργασίας (ΕΕ1), αλλά και της δεύτερη ενότητας ΕΕ2 όπου τον μήνα εννιά (Απρίλιο 2019) πρέπει να παραδοθεί το επόμενο παραδοτέο το οποίο αποτελεί το πρώτο της ΕΕ2 που είναι πολύ σημαντικό για όλο το έργο.

Συζητήθηκαν επίσης τα επόμενα βήματα υλοποίησης, που αφορούν στις αμέσως επόμενες ενότητες εργασίας ΕΕ3, ΕΕ4 και ΕΕ5. Επίσης, προγραμματίστηκε η επόμενη συνάντηση τον 12ο μήνα (Μ12) και μήνα Αύγουστο 2019 (ή Ιούλιο 2019) του έργου στην TELETEL εταίρο στην Αθήνα.

Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες από τους συμμετέχοντες έξω από το κτήριο/ meeting room στον Χώρο της εταιρείας Β&Τ (αριστερά), όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, όπως επίσης και μια φωτογραφία της εσωτερικής όψεος του εργοστασίου της Β&Τ και των facilities της εταιρείας (δεξιά).

aeaennondpbdndcg  jdfnmhjckfedkbad

Νέα

Multifunctional Composite Materials Guest Editor: Prof. Dr. Alkiviadis S. Paipetis https://www.mdpi.com/journal/applsci/special_issues/multifunctional_composite_materials   Special Issue Information Dear Colleagues,Composite materials have been studied for several decades already. [...]
Την Δευτέρα 04.02.2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη [...]
Την Τρίτη 30.06.2020 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εξαμηνιαία [...]
Την Πέμπτη 23.01.2020 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η πρώτη [...]

Σύνδεση Χρηστών

© 2015 Composite and Smart Materials Lab (CSMLab) - Materials Engineering Department, University of Ioannina | Developed by Antonis Tzounis

Αναζήτηση