Γλώσσα

Την Τετάρτη 30.10.2019 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η εναρκτήρια συνάντηση του έργου HICOTEG στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (ΠΙ) που είναι και ο συντονιστής του έργου. Ποιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλοι οι φορείς/ εταίροι του έργου με φυσική παρουσία: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – ΠΙ (CSML Lab), Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – ΔΠΘ (DUTh) και Όμιλος TITAN – ΤΙΤΑΝ, και συζητήθηκαν ενδελεχώς οι ενδιάμεσοι στόχοι του έργου καθώς οι ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξή τους. Συζητήθηκαν ακόμα λεπτομέρειες των ενοτήτων εργασίας (ΕΕ) και των αντίστοιχων παραδοτέων και εργασιών ανά φορέα, και έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό της επόμενης συνάντησης κατά τον 6ο μήνα του έργου στο ΔΠΘ στην Ξάνθη (Μάρτιο 2020)

Η διάρκεια της συνάντησης ήταν από τις 10.00 το πρωί με το σχετικό καλωσόρισμα και ολοκληρώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι όπου και ακολούθησε επίσκεψη/ ξενάγηση των φορέων στο Εργαστήριο Μηχανικής Σύνθετων και Ευφυών Υλικών (CSML) – ΤΜΕΥ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που είναι και ο αρμόδιος φορέας και αντιπροσωπεύει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για το εν λόγω έργο.

Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες από τα εφτά (7) άτομα που συμμετείχαν στην συνάντηση έξω από το Εργαστήριο Μηχανικής Σύνθετων και Ευφυών Υλικών.

hicoteg kickoff

Νέα

Multifunctional Composite Materials Guest Editor: Prof. Dr. Alkiviadis S. Paipetis https://www.mdpi.com/journal/applsci/special_issues/multifunctional_composite_materials   Special Issue Information Dear Colleagues,Composite materials have been studied for several decades already. [...]
Την Δευτέρα 04.02.2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη [...]
Την Τρίτη 30.06.2020 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εξαμηνιαία [...]
Την Πέμπτη 23.01.2020 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η πρώτη [...]

Σύνδεση Χρηστών

© 2015 Composite and Smart Materials Lab (CSMLab) - Materials Engineering Department, University of Ioannina | Developed by Antonis Tzounis

Αναζήτηση